Hihpei ! Kauppamme on jälleen auki!

Vaihto ja palautus

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakaspalautukset lähetetään asiakaspalautuspaketteina Postin kautta. Säilytä postin kuitti asiakaspalautuksesta, palautuslähetykset ovat aina asiakkaan vastuulla. Asiakas voi valita hauamansa palautusmuodon. Emme korvaa palautuskuluja. Lähetystapana tulee käyttää joko postin kirjettä tai pikkupaketti lähetystapaa. Lähetyksen jälkeen ilmoita sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ilonakoru.fi saapuvasta lähetyksestä niin voimme hyvittää korujen hinnan. Emme korvaa palautusmaksua.  Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna paketissa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

  • Palautuslomake
  • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite: Lähetä postia osoitteeseen: asiakaspalvelu@ilonakoru.fi

ASIAKASPALAUTUS

Korujen hoito-ohjeet

Ilonakorut valmistetaan puusta. Puukoruja ei pidä käyttää saunassa tai uidessa tai muutenkaan altistaa vedelle liiallisesti. Irroita siis puiset korut ennen suihkua, saunomista tai uimista. Puu turpoaa kastuessaan ja varsinkin nappikorvakoruista voi tästä johtuen irrota liimaus.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin kautta lähimpään toimipisteeseen tai suoraan ovelle asti. Toimitamme tuotteita Suomeen ja ulkomaille. Ulkomaille tehtävät toimitukset hoidamme Ebayn, Amazonin ja Etsyn keskusvarastojen kautta ja niihin liittyävt tilaukset tulee tehdä edelleämainittujen kauppapaikkojen kautta Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus.

Emme vastaa kuljetuksessa hajonneista tuotteista, mutta voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa.

Toimituskulut

Alle 30€ tilaukset 3,90€. Yli 30€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen.

 

Yhteystiedot

Idomiracles Oy

asiakaspalvelu@ilonakoru.fi

Yrityksellämme ei ole fyysistä myymälää. Toimimme ainoastaan verkkokauppana.

Osoite:

Idomiracles Oy

Taka-alhontie 151. 26410 Kaaro 

Liquid error (layout/theme line 132): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid